Szőlőkoncert

Szőlőkoncert

Szavak az imádságról

2019. június 28. - Szőlőkoncert

A szavak csak körülírni tudnak. De egy vadvízi patakon evezve nagyon jól jön egy-két minél pontosabb helymegjelölés a vízesések, veszélyek megjelölésével.

szavak_az_imadsagrol.jpg

Imádkozzatok! Az imádság a legfontosabb.

Hogy most akkor mormoljak el szavakat egymás után? Minek.

Nem ezt kérik a papok, de már nem tudják jobban körülírni. Mert a belsőben történhet átalakulás, de a szavak a külső várban várakoznak, amíg nem húzzák föl a bentiek azt az ólomnehézségű függőhidat.

       

"A csönd megölésével az ember Istent gyilkolja meg. De ki segítene az embernek, hogy el tudjon hallgatni? Folyton szól a mobiltelefonja, az ujjai és az elméje állandóan üzenetek küldésével van elfoglalva... Az imádság megízlelése valószínűleg korunk első csatája. A legkegyetlenebb zajok helyőrségeibe besorolt ember vajon képes még visszatérni a csöndhöz? A csönd látszólag halott. Isten mindig segít újra felfedezni."

A bejegyzés trackback címe:

https://szolokoncert.blog.hu/api/trackback/id/tr7814915466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása